AYDIN / ÇİNE - Mustafa Türkoğlu Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çine Yüksel Yalova Stadı’nda gerçekleştirildi.

Nis

2023-24 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Veli Toplantısı 18/04/2024 Perşembe  Günü saat 15:40 da okulumuzda yapılmıştır. Velilerimiz öğrencileri hakkında sınıf rehber öğretmenleri ve branş öğretmenlerinden detaylı bilgi edinmişlerdir. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

01.01.2024-31.03.2024 3 AYLIK BİLANÇO

Mrt

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle Kuvayi Milliye Parkında Kitap Okuma Etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda 8. Sınıf velilerimize liselere giris sinavi (lgs) basvuru klavuzu bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seyit Onbaşı ve Çanakkale Geçilmez Diyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Bu kılavuzda, 2024 yılında “Merkezî Sınavla Öğrenci Alacak Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Proje Okulları ile Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Anadolu Teknik Programları”na öğrenci seçmek amacıyla yapılacak Merkezî Sınav ile ilgili usul ve esaslar yer almaktadır

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonunda Mehmet Akif Ersoy'un şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

Deprem Haftası dolayısıyla okulumuzda Deprem Tatbikatı Yapıldı. Deprem konusunda öğrencilerimiz bilinçlendirildi.

Ock

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi sona erdi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerim. İbrahim OLGAÇ OKUL MÜDÜR V.

Ock

Kızılay tarafından okulumuzda kan bağış kampanyası düzenlenmiştir. Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği kampanyada en çok bağışçı getiren öğrencilere Aydın Kızılay tarafından madalya verilmiştir. Emek veren tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Unutmayalım ki bağışlanan bir ünite kan 3 kişinin hayatını kurtarabilir.

Ara

11 Aralık 2023 Pazartesi günü okulumuz güzel sanatlar kulubü öğrencileri tarafından okulumuzda 10 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kutlama programı yapılmıştır.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla okul aile birliği okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkürediyoruz. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun

Kas

Okulumuzda 1. dönem veli toplantısı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda veliler öncelikle sınıf öğretmenlerinden bilgi aldılar. Daha sonra ders öğretmenleri ile birebir görüşme gerçekleştirerek öğrencilerinin durumunu öğrendiler. Öğrencilerimizin gelişiminde okul ve aile işbirliğinin önemini bilerek katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

21 Kasım 2023 tarihinde Çine Mustafa Türkoğlu Ortaokulu’nda Tarsus Üniversitesi  Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eylem TOKER in Sağlıklı Yaşamda Müzik Terapisinin Kaygı Düzeyi Üzerine Etkisi konulu bilim söyleşisini gerçekleştirdik.