AYDIN / ÇİNE - Mustafa Türkoğlu Ortaokulu

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk10 Kasım 1938 senesinde aramızdan ayrıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1938'de, saat dokuzu beş geçe hayata gözlerini yumdu. Ömrünü Türkiye Cumhuriyeti için harcayan Ulu önder Atatürk’ü ve Silah arkadaşlarını Saygı ve Minnetle Anıyoruz...

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet saygı ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Bilişim Teknolojileri dersinde öğrencilerimiz tarafından kodlama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz toplantı salonunda Okul Aile Birliği toplantısı gerçekleştirildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

ÜÇ AYLIK BİLANÇO

Nis

Okulumuzun MARKA başvurusu  T.C. TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Markalar Dairesi Başkanlığı kurumu tarafından tescillenmiştir.